Menu
Keukenstudio Wijchen
5.0
Gebaseerd op 22 beoordelingen
powered by Google
Marc Roelofs
Marc Roelofs
20:41 10 Jun 23
Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken. De keuken is een plaatje. Er is niks waar we achteraf van zeggen dat had anders gemoeten.Martine en Niels zijn ontzettend klantvriendelijk en je voelt je bij hun erg op je gemak. Ze denken mee en geven je goed advies en vertrouwen. Ook zijn ze erg betrokken bij het hele traject. Hun doel is mensen blij te maken en dat is bij ons zeker gelukt!Wat erg handig is dat Keukenstudio Wijchen ook alle voorbereidingen voor je kunnen regelen. Zo kunnen ze de installateur, stukadoor en elektricien voor je inplannen. Daar hebben wij dan ook dankbaar gebruik van gemaakt en alles is prima en op tijd verlopen. De vakmensen zijn erg kundig en heel aardig, waardoor het altijd gezellig was als ze over de vloer kwamen.De volgende keuken kopen we zeker weer bij Keukenstudio Wijchen en we raden iedereen aan om hier hun keuken te kopen. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Succes verzekerd!Marc en Nathalie Roelofs
Ilse
Ilse
13:51 12 May 23
Na meerdere keukenwinkels bezocht te hebben kwamen wij vorig jaar uit bij keukenstudio Wijchen. In tegenstelling tot andere keukenzaken hebben ze vriendelijk personeel die niet meteen met de verkooppraatjes beginnen. Samen met Niels is er een prachtig keukenontwerp gemaakt, geheel naar onze wensen. Ook gaf Niels goede tips voor de te kiezen materialen en indelingen! In kwaliteit van hun materialen maken ze echt onderscheid met andere keukenzaken. Daarnaast is hun service gedurende het hele proces top geweest! Ze reageren snel, denken met je mee én ook na de plaatsing van de keuken blijven ze nog steeds op hetzelfde topniveau service verlenen. Ook de plaatsing van de keuken is prachtig gedaan en ik zou iedereen aanraden om een keuken te kopen bij Keukenstudio Wijchen en de plaatsing door hun uit te laten voeren!
Mariska van den Berg
Mariska van den Berg
12:32 12 May 23
Gisteren werd onze nieuwe keuken opgeleverd. En het is werkelijk een plaatje, zó mooi. Het tot stand komen van het ontwerp bij Keukenstudio Wijchen hebben wij als uitermate plezierig ervaren. Er wordt meegedacht en heel goed geluisterd naar de wensen die er zijn. De sfeer is heel prettig. En het uiteindelijke ontwerp was helemaal zoals wij het graag zouden zien.Eergisteren startte de installatie/opbouw van de keuken en ook daarover niks dan lof. Super netjes en precies werkende monteurs waarmee het ook nog eens gezellig was. Creatief in hun oplossingen, kortom: wij kunnen Keukenstudio Wijchen van harte aanbevelen!
Jaap Wildeman
Jaap Wildeman
18:07 08 May 23
Afgelopen maand is onze nieuwe keuken geplaatst. Wat zijn we er blij mee!Met de oude indeling waren we tevreden, maar door goed mee te denken zijn er toch nog wat wijzigingen aangebracht, die het gebruik en de uitstraling ten goede komen. Niels kwam in het ontwerptraject met enkele mooie oplossingen voor onze persoonlijke wensen.Onze keukenindeling is door de schuine hoeken en verspringingen niet eenvoudig. Maar is goed opgemeten en door de vaste vakkundige monteurs van Keukenstudio Wijchen perfect geplaatst.De rustige en betrouwbare advisering door Niels en Martine hebben wij als zeer prettig ervaren.
Camilla van Haeren
Camilla van Haeren
20:41 25 Mar 23
Bij de verbouwing van mijn eerste huis hoorde ook een nieuwe keuken. Bij toeval kwam ik bij Keukenstudio terecht, waar ik gelijk een goed gevoel bij had. Niels en Martine zijn hele hartelijke mensen en altijd bereid een stap extra te zetten. Ze hebben mij erg geholpen in de keuzes die ik moest maken wat geresulteerd heeft in een prachtige keuken welke perfect past in mijn nieuwe huis. Ik kan niet wachten om lekker te gaan koken! Ik raad dan ook iedereen Keukenstudio Wijchen aan.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

I.v.m. onze vakantie zijn wij gesloten

Wij zijn gesloten tot en met maandag 18 september. Wij zijn vanaf dinsdag 19 september weer geopend.