Menu
Heel tevreden over deze keukenzaak. We zijn vaak langs geweest om het ontwerp verder te verfijnen, waarbij ze ons heel goed geholpen hebben. De monteurs waren ook prettige mensen die netjes en zorgvuldig gewerkt hebben. Bijna een jaar na dato zijn we nog steeds erg blij met de keuken!
We zochten een keukenzaak waarbij het net even anders kon/ makkelijk aangepast kon worden en we wilden graag kwaliteit. Beide hebben we zeker gekregen bij keukenstudio Wijchen, maar ook fijne en laagdrempelige benadering, Niels en Martine die meedenken, goede bereikbaarheid en direct (& gezellig) contact. Ook heel fijn dat de professionals die de keuken kwamen plaatsen super netjes werkte, vriendelijk waren en echt vakmensen die ter plekke dingen kunnen oplossen. We genieten dagelijks van onze keuken, want hij past echt helemaal bij ons. Echt top!
Marco Kropman
Marco Kropman
1708255053
Wat verwacht je als je een nieuwe keuken aanschaft? Deskundige mensen; check. Meedenken; check. Alle tijd en ruimte om te beslissen (na 4 afspraken en overleg via de mail); check. Genoeg keuze; check. Logistiek advies, eigen netwerk van deskundige mensen; check. Kortom een prachtig bedrijf die je een fantastisch mooie keuken bezorgen en je "ontzorgen".
Guusje Schraven
Guusje Schraven
1706776559
Bedankt Niels en Martine voor de enorm mooie keuken die jullie bij ons hebben geplaatst! Er is echt heel goed geluisterd naar onze wensen en op maat meegedacht met wat mogelijk was. De keuken heeft precies de uitstraling en kwaliteit die wij wilden en het contact en de service waren persoonlijk, fijn en snel. Kortom super tevreden!
Een Quooker boiler is naar alle tevredenheid geplaatst door Keukenstudio Wijchen. Binnen een kleine 3 kwartier was deze geplaatst in onze bestaande keuken. De keukenla is vakkundig aangepast, zodat ik nog steeds extra ruimte heb om spullen neer te zetten.
alies van galen
alies van galen
1702989150
Begin dit jaar liep ik bij de keukenstudio binnen en had ik gelijk een goed gevoel. Het was duidelijk dat ze wisten waar ze het over hadden en namen ook direct tijd om wat informatie te geven.Na een afspraak heeft Niels een geweldig ontwerp gemaakt en heel goed geluisterd naar de dingen die voor mij erg belangrijk waren. Overal werd aan gedacht. Tijdens het hele proces bleven zowel Niels als Martine meedenken. Ik heb erg getwijfeld over de kleur en ben meerdere keren nog binnengelopen om nog even te kijken in de showroom en naar de kleuren. Altijd weer even vriendelijk en meedenkend en niks was teveel!Niels heeft ook de planning gedaan van alles wat bij een nieuwe keuken komt kijken. Denk aan stukadoor, installateur en elektricien maar natuurlijk ook van Wees die de keuken kwam plaatsen. Ze werken samen met geweldig team vakmensen. Het heeft mij veel rust gegeven in het hele traject.Nu een paar maanden na het eerste bezoek zit de keuken erin! Wat is het mooi geworden!! Alles zoals ik hoopte dat het zou zijn!Helaas was er bij de fabrikant iets mis gegaan met het keukenblad. Niels en Martine pakten het direct op en binnen een uur hoorde ik dat er een nieuw blad kwam.Ik moet zeggen dat Niels en Martine zich onderscheiden van andere keukenzaken.Echt een aanwinst voor de keukenbranche.
Wauw wat een geweldig resultaat is er hier neergezet door Keukenstudio Wijchen! Bij het realiseren van onze aanbouw, kon een nieuwe keuken niet ontbreken. Door de aanbouw waren we vrij in het ontwerp van onze keuken. Niels en Martine hebben hun creativiteit en kennis ingezet om een prachtig resultaat neer te zetten. We zijn altijd warm ontvangen en ook de communicatie gedurende het proces was prettig. Ook de monteurs hebben zeer goed werk afgeleverd en hebben op een nette en vriendelijke manier de keuken geplaats. Bedankt toppers!
Timo Bakx
Timo Bakx
1700298950
Via Keukenstudio Wijchen een nieuwe quooker laten plaatsen. Eerst voor informatie hier naar toe gegaan maar daar zo vriendelijk en deskundig te woord gestaan dat de keuze om hier de quooker te bestellen snel gemaakt was. Daarna is de quooker door de medewerkers van Keukenstudio Wijchen op een snelle en deskundige manier geplaatst. Ook de uitleg over hoe de quooker te gebruiken was duidelijk. Keukenstudio Wijchen, bedankt voor jullie goede en vriendelijke ontvangst en afhandeling van onze bestelling. Voor mij verdienen jullie een dikke 10!
Jan Bollen
Jan Bollen
1698321829
Ik was al bij drie andere keukenzaken geweest voor een plan en offerte toen ik bij Keukenstudio Wijchen arriveerde. Nadat ik op voorhand per mail onze plattegrond en wensen had gecommuniceerd had Niels reeds enkele voorstellen op papier uitgewerkt. Samen hebben we geleidelijk aan een prachtige keuken samengesteld, waarbij we ons konden laten leiden door de ervaring van Niels en Martine. De communicatie verliep vlot, ze zijn gemakkelijk bereikbaar, en houden ook tijdens de werkzaamheden contact. Bij eventuele onverwachte uitdagingen werd en goed meegedacht over oplossingen. Daarnaast hebben ze geholpen bij het vinden van de juiste uitvoerders van de verschillende werkzaamheden, en kwamen ze achteraf polsen of alles goed was verlopen. Ik zou iedereen deze zaak aanraden.
Jores Janssen
Jores Janssen
1697747238
Na enkele zaken bezocht te hebben kwamen we via een tip hier terecht. Meer dan een aanrader! Over alles is meegedacht, goede ideeen maar ook de service na de levering is uitstekend! Leuke ondernemers die met passie deze zaak runnen.
Nicky Puitw
Nicky Puitw
1696881329
Keukenstudio heeft samen met ons een prachtige keuken ontworpen waar we heel gelukkig mee zijn. Over elk detail werd nagedacht. Dat is het unieke aan hen. Ze willen het maken zodat je echt tevreden en blij bent en zoals ze het ook voor zichzelf zouden maken. Niels heeft een talent voor het verzinnen van een creatief en mooi ontwerp maar is ook gericht op praktisch nut en precieze afwerking.Tenslotte is de service echt top. Martine en Niels zijn goed bereikbaar en klantvriendelijk. Ze blijven contact houden. Ze zijn erg betrokken en dat is heel fijn. We hadden geen betere keuze kunnen maken.
Vanaf het moment dat we binnen kwamen hebben Martine en Niels met ons mee gedacht. Ze kwamen met goede ideeën waar we door anderen niet op geattendeerd waren, hierdoor hebben we nu een mooi eindresultaat. Ook lof over de vakmanschap van de montage van de keuken. We zijn super blij met onze nieuwe keuken!!!
Martien Robben
Martien Robben
1692432874
We zijn hartstikke blij met de nieuwe keuken die Keukenstudio Wijchen voor ons geplaatst heeft. Het resultaat heeft onze verwachtingen echt overtroffen. Martine en Niels hebben onze ideeën uitgewerkt tot een prachtig ontwerp en de monteurs hebben de keuken vakkundig geplaatst. Naast dat ze prachtig werk hebben geleverd waren we ook heel blij met de vriendelijke en behulpzame service. We kunnen Keukenstudio Wijchen echt aanraden! Groetjes, Carla en Martien
Marco Wijchen
Marco Wijchen
1691345367
Na een aantal keukenzaken te hebben bezocht kwamen we bij de keukenstudio in Wijchen terecht, in hun prachtige showroom.In een relaxte sfeer zijn we na een paar afspraken tot een mooi ontwerp gekomen Niels en Martine doen dit met veel passie en geven meteen een welkom gevoel.Ze hebben oog voor details meer dan bij andere zaken,reageren snel op dingen en niks is teveel.De monteurs verdienen ook een dikke pluim ,van Wees heeft bij ons de installatie gedaan twee super vakmannen(Robin en Bas).Marc Fleuren heeft de elektra gedaan ook daar zijn wij erg over tevreden.Onze keuken is prachtig geworden omdat het totale plaatje klopt van koop tot plaatsen en alles wat erbij komt,wij zijn super tevreden en raden iedereen aan om hier een keuken te kopen .Niels en Martine bedankt voor de fijne samenwerking, wij genieten van onze mooie nieuwe keuken.Marco en Chantal.
Demi Makaay
Demi Makaay
1690400714
Vanaf de eerste minuut voelde het goed. Na een goede tip kwamen wij terecht bij Keukenstudio Wijchen. Niels en Martine, twee enorm betrokken personen. Zelfs toen zij al in de vakantiemodus hadden moeten zitten (vertrokken de volgende dag in alle vroegte) namen zij alle tijd en was niets teveel.Enorm veel inspiratie op kunnen doen bij hen in de zaak. En wat een ideeën heeft Niels! Geweldig! Martine is mede bepalend geweest in de kleurkeuze van onze stoelen.En natuurlijk het plaatsen en de montage door van Wees wat het helemaal compleet maakt. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat. Hier gaan wij nog heel lang van genieten.Niels en Martine, heel erg bedankt.Groeten,Frank en Lisette
wij hadden vanaf het begin dat we bij Keukenstudio binnenstapte een goed gevoel bij Niels en Martine. ze denken met je mee en gaven goede adviezen. we zijn heel blij met onze keuken en bijkeuken. De monteurs die onze keuken geplaatst hebben zijn vriendelijk en deskundig!! ik kan Keukenstudio Wijchen echt aanbevelen!!!
Karin Kramer
Karin Kramer
1689085997
Ontzettend blij met onze nieuwe keuken. Het fijne contact met Martine en Niels. Ze denken mee en komen met hele goede suggesties. De hele prettige en persoonlijke sfeer in het hele proces maken dat wij keukenstudio Wijchen zeer aanbevelen.
Marc Roelofs
Marc Roelofs
1686429699
Wij zijn superblij met onze nieuwe keuken. De keuken is een plaatje. Er is niks waar we achteraf van zeggen dat had anders gemoeten.Martine en Niels zijn ontzettend klantvriendelijk en je voelt je bij hun erg op je gemak. Ze denken mee en geven je goed advies en vertrouwen. Ook zijn ze erg betrokken bij het hele traject. Hun doel is mensen blij te maken en dat is bij ons zeker gelukt!Wat erg handig is dat Keukenstudio Wijchen ook alle voorbereidingen voor je kunnen regelen. Zo kunnen ze de installateur, stukadoor en elektricien voor je inplannen. Daar hebben wij dan ook dankbaar gebruik van gemaakt en alles is prima en op tijd verlopen. De vakmensen zijn erg kundig en heel aardig, waardoor het altijd gezellig was als ze over de vloer kwamen.De volgende keuken kopen we zeker weer bij Keukenstudio Wijchen en we raden iedereen aan om hier hun keuken te kopen. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. Succes verzekerd!Marc en Nathalie Roelofs
Ilse
Ilse
1683899480
Na meerdere keukenwinkels bezocht te hebben kwamen wij vorig jaar uit bij keukenstudio Wijchen. In tegenstelling tot andere keukenzaken hebben ze vriendelijk personeel die niet meteen met de verkooppraatjes beginnen. Samen met Niels is er een prachtig keukenontwerp gemaakt, geheel naar onze wensen. Ook gaf Niels goede tips voor de te kiezen materialen en indelingen! In kwaliteit van hun materialen maken ze echt onderscheid met andere keukenzaken. Daarnaast is hun service gedurende het hele proces top geweest! Ze reageren snel, denken met je mee én ook na de plaatsing van de keuken blijven ze nog steeds op hetzelfde topniveau service verlenen. Ook de plaatsing van de keuken is prachtig gedaan en ik zou iedereen aanraden om een keuken te kopen bij Keukenstudio Wijchen en de plaatsing door hun uit te laten voeren!
Gisteren werd onze nieuwe keuken opgeleverd. En het is werkelijk een plaatje, zó mooi. Het tot stand komen van het ontwerp bij Keukenstudio Wijchen hebben wij als uitermate plezierig ervaren. Er wordt meegedacht en heel goed geluisterd naar de wensen die er zijn. De sfeer is heel prettig. En het uiteindelijke ontwerp was helemaal zoals wij het graag zouden zien.Eergisteren startte de installatie/opbouw van de keuken en ook daarover niks dan lof. Super netjes en precies werkende monteurs waarmee het ook nog eens gezellig was. Creatief in hun oplossingen, kortom: wij kunnen Keukenstudio Wijchen van harte aanbevelen!
Jaap & Gaby
Jaap & Gaby
1683569229
Afgelopen maand is onze nieuwe keuken geplaatst. Wat zijn we er blij mee!Met de oude indeling waren we tevreden, maar door goed mee te denken zijn er toch nog wat wijzigingen aangebracht, die het gebruik en de uitstraling ten goede komen. Niels kwam in het ontwerptraject met enkele mooie oplossingen voor onze persoonlijke wensen.Onze keukenindeling is door de schuine hoeken en verspringingen niet eenvoudig. Maar is goed opgemeten en door de vaste vakkundige monteurs van Keukenstudio Wijchen perfect geplaatst.De rustige en betrouwbare advisering door Niels en Martine hebben wij als zeer prettig ervaren.
Eric Wienen
Eric Wienen
1682867380
Ook wij zijn super tevreden over Keukenstudio Wijchen. Samen hebben we gekeken hoe we de ruimtes zo optimaal konden gaan benutten, dit middels een bezoek aan huis. Installateurs zijn vakmensen en zeer kundig. Nu het af is zijn onze verwachtingen overtroffen.
Bij de verbouwing van mijn eerste huis hoorde ook een nieuwe keuken. Bij toeval kwam ik bij Keukenstudio terecht, waar ik gelijk een goed gevoel bij had. Niels en Martine zijn hele hartelijke mensen en altijd bereid een stap extra te zetten. Ze hebben mij erg geholpen in de keuzes die ik moest maken wat geresulteerd heeft in een prachtige keuken welke perfect past in mijn nieuwe huis. Ik kan niet wachten om lekker te gaan koken! Ik raad dan ook iedereen Keukenstudio Wijchen aan.
Dave Arts
Dave Arts
1678477015
In onze bestaande keuken, een Quooker en twee ovens laten plaatsen. Er wordt meegedacht, fijne en goede adviezen door Keukenstudio Wijchen. Contact is persoonlijk en prettig en de afspraken worden nagekomen. Dankjewel, jullie zijn een echte aanrader. Wij komen de volgende keer zeker terug.
Tessa Gerritsen
Tessa Gerritsen
1678280237
Fijne professionele mensen die met je mee denken!
Roy Steins
Roy Steins
1675087309
Top service gehad.Niels dacht goed mee met de mogelijkheden van de keuken. Alle afspraken zijn nagekomen en de monteur heeft vakwerk geleverd.Ik raad iedereen dit kleine maar professionele bedrijf aan.
Sen Dogan
Sen Dogan
1674324621
Heel blij met onze nieuwe keuken!! Super vriendelijk bij Keukenstudio, zowel Martine als Niels. Ze denken mee, luisteren naar je en zijn goed in wat zij doen. Wat ik als meest prettig heb ervaren is dat zij transparant en eerlijk zijn. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en heb ik geen seconde getwijfeld aan de kwaliteit of levering van de keuken. Ik zou iedereen aanraden om eens binnen te lopen bij Keukenstudio!Nu nog een webshop met mooie keukenaccessoires!!
Laura Loenen
Laura Loenen
1673775258
Ik zou iedereen aanraden hier je keuken te bestellen. Vriendelijk, professioneel en de keuken is perfect gemonteerd. Niels en Martine helpen je graag en snel met al je vragen. Ze luisteren echt naar je wensen bij het ontwerpen van je keuken, maar durven ook aan te geven als iets echt niet mogelijk/praktisch is. Wij zijn super blij met het eindresultaat!
Bert Driessen
Bert Driessen
1672335988
Begin december heeft Keukenstudio Wijchen, na een verbouwing door Maik Megens, onze mooie keuken geleverd. Vanaf ons eerste informatieve gesprek wisten Niels en Martine ons vertrouwen geheel te winnen en daarna hebben zij de slogan "keukens van A tot Z" volledig waar gemaakt. Wij zijn uiterst tevreden over de levering en nazorg en wij bevelen de Keukenstudio Wijchen zeker aan.Wij wensen jullie een fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2023.Groetjes Bert en Carola
Regina Van Dee
Regina Van Dee
1671103081
Toen wij de mooie Keukenstudio bij Niels en Martine binnenstapten hadden wij meteen een goed gevoel. Wij werden hartelijk en serieus ontvangen. De tekening die Niels maakte was direct een schot in de roos. Niels luisterde goed naar onze wensen en heeft met zijn eigen ideeën een mooi resultaat neergezet. Ook tijdens de verbouwing bleven Niels en Martine goed bereikbaar voor vragen en oplossingen, waarna de plaatsing van de keuken soepel kon verlopen.En complimenten aan Robin en Bas die de keuken hebben geplaatst. Ze werkten erg netjes en precies!We genieten nu al een paar weken van onze mooie nieuwe woonkeuken met een geïntegreerd bureau!
Niels en Martine zijn een super enthousiast, jong, betrokken, ambitieus stel met een juiste kijk op de wens van de klant.Er wordt geluisterd, mee gekeken en gedacht, en weten zo de ruimte optimaal te benutten. Communicatie verloopt soepel, en het hele traject conform planning.Onze keuken is inmiddels geplaatst en ben meer dan tevreden…Kortom: een aanrader!!!!
Simone Niessen
Simone Niessen
1663005152
Afgelopen januari de eerste afspraak gehad met Niels & Martine. En sinds een paar weken zijn wij al aan het genieten van onze prachtige keuken.Niels is een paar keer bij ons thuis geweest om de details te bespreken. En in de showroom zijn we door Martine goed geadviseerd over de verschillende mogelijkheden.Zij denken goed met ons mee, zijn geïnteresseerd, betrokken en weten het beste advies te geven.Guy & Simone
Wendy fleuren
Wendy fleuren
1659380352
We zijn ontzettend gelukkig met onze nieuwe keuken van Keukenstudio. Al vanaf de eerste afspraak een heel goed gevoel hierbij. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en gekeken naar alle mogelijkheden. Een mooi en goed doordacht ontwerp werd gemaakt en op al onze vragen hebben we snel en duidelijk antwoord gehad. Niels en Martine zijn erg geïnteresseerd en betrokken geweest in het hele proces met als uitkomst onze droomkeuken. Hier gaan wij nog heel lang plezier van hebben!!
Dian Lauran
Dian Lauran
1659040461
Wat een super service! Onze keuken is deze week geplaatst. Het einde van een ontzettend leuk aankooptraject en het begin van heel veel leuke avonden aan het kookeiland. Niels en Martine hebben ons vanaf het begin ontzettend goed geadviseerd, ontzorgd en op de hoogte gehouden. Keukenstudio Wijchen regelt alles, en hoe! Ze komen hun afspraken na, bellen of mailen regelmatig en zijn erg flexibel. Als klap op de vuurpijl is de keuken ook nog eens prachtig geplaatst, volledig voorzien van alle apparatuur én goed aangesloten. Kortom: Keukenstudio Wijchen is een absolute aanrader!
A. Peeters
A. Peeters
1655993031
Getriggerd door de website, stoute schoenen aangetrokken en naar Keukenstudio Wijchen gegaan. Rondgekeken en aan huis een afspraak gemaakt. Onze wensen kenbaar gemaakt en na twee uur passen, meten en schetsen was er een idee. Niels heeft deze uitgewerkt en daarna was het verder invulling geven aan de keuken. Inmiddels is deze door vakmensen op de afgesproken datum geplaatst en het resultaat mag er wezen.Niet alleen het uiterlijk, maar ook in het gebruik. Het is het totaal plaatje waar wij blij van zijn geworden. Keukenstudio Wijchen is nieuw in Wijchen, maar wat ons betreft een blijvertje.
Wij zijn zeer content met onze nieuwe keuken! Vanaf het moment van de offerteaanvraag t/m de oplevering zijn we goed begeleid en geïnformeerd. Er is echt meegedacht met onze wensen en met wat mogelijk was in de woning.
Ivette W
Ivette W
1649698304
Super service!!
xSabrinaaa14
xSabrinaaa14
1645557295
Heel erg blij met onze nieuwe keuken. Er wordt goed meegedacht met je wensen en de situatie thuis. Alles wordt netjes ingemeten en geplaatst.Zeker een aanrader!
Super tevreden over onze keuken van Keukenstudio Wijchen! Mooie stijlvolle keukens, fijn advies en heel netjes geplaatst. Aanrader!
js_loader