Menu

Jouw keukenzaak in Wijchen

Wij, Niels en Martine, zijn de gezichten achter Keukenstudio Wijchen. Keukens op maat ontwerpen en zo voor iedereen een droomkeuken mogelijk maken, dàt is waar wij het voor doen. Dat lukt alleen in goed overleg, daarom vinden wij het juist zo belangrijk om kleinschalig en persoonlijk te zijn. We zijn graag echt betrokken, van eerste idee tot oplevering.

over-ons-keukenstudio wijchen

Niels

Ik maak van jouw keukenontwerp een uniek kunstwerk. Zodat jij met een grote glimlach de keuken van je dromen binnenstapt. Daar doe ik het voor! Het ontwerpen zit niet alleen in mijn jarenlange werkervaring, het zit in mijn bloed. Met passie werk ik elk ontwerp tot in de puntjes uit. Daarbij durf ik risico’s te nemen, en dat eindigt vaak in prachtige ontwerpen die het verschil maken. Ook als het gaat om verbouwingen, help ik je met een passende oplossing. Niets zo belangrijk als een tevreden klant. Daarom ben ik ontzettend blij met de positieve reviews die we mogen ontvangen. Ik waardeer het dat een klant de moeite neemt om zijn ervaring met ons te delen.

Martine

Een keuken is pas helemaal af als naast het ontwerp ook het totaalplaatje klopt. Met veel zorg richt ik onze showroom in. Ik wil klanten laten zien dat het soms ook nét even anders kan. Kleur en design bepalen veel. Ik help je om daarin keuzes te maken. In het voortraject begeleid ik je dus zoveel mogelijk, maar ook over planning en levertijden kun je mij alles vragen. En natuurlijk kom ik na oplevering graag kijken naar het prachtige resultaat. En als het mag, gebruik ik de foto’s om nieuwe klanten weer te inspireren. Ik kijk ernaar uit om jou ook te ontvangen in onze showroom!

  • Een vertrouwd gezicht
  • De drijvende kracht achter de schermen
  • Stylist