Menu

Een keuken kopen

Een nieuwe keuken kopen met inbegrepen apparatuur is een serieuze investering. Daarom maken wij keukenontwerpen die bij jouw budget passen. En wat ook fijn is, we blijven betrokken van ontwerp tot montage. Geen rompslomp voor jou, alleen kiezen wat je mooi vindt.

Gerealiseerde projecten

Bezoek onze showroom in Wijchen

Daar bekijk je verschillende opstellingen en ontdek je dat er meer mogelijk is met keukens. Geen standaardopstellingen, maar ontwerpen en kleurkeuzes die net even anders zijn. We spelen met symmetrie, lijnen en werkbladen. Kom langs en laat je verrassen!

Persoonlijk keukenadvies

We bespreken welke stijl je mooi vindt en welke functionaliteiten je absoluut in je keuken terug wilt zien. Op basis daarvan adviseren we over materialen, apparatuur en opstellingen.

Een keukenontwerp laten maken

Jij vertelt ons wat je mooi vindt, wij doen de rest.

Keukenmerken om oneindig mee te variëren

Wij werken in wederzijds vertrouwen met prachtige keukenmerken, zoals Schmidt en Schröder. Deze merken hebben alle keukenonderdelen om oneindig mee te variëren. In hoogtes en indelingen, in stijl en functionaliteit. Deze merken kunnen ook goed met elkaar gecombineerd worden om zo tot jouw droomkeuken te komen. Daarbij letten we altijd op een passend design. Datzelfde geldt voor keukenapparatuur. Bij ons vind je instapmerken als Pelgrim, maar ook ware designparels als Wave en Novy. En natuurlijke de allerbeste kwaliteit, zoals Miele, Quooker, Siemens, Bosch en BORA.

keuken-materialen

Merken