Menu

Een keuken laten ontwerpen

Gerealiseerde projecten

Bij het ontwerp van jouw keuken gaat het vooral om keuzes maken. En dat is soms best lastig, met zo’n veelzijdig assortiment. Gelukkig zijn wij er dan om je te adviseren. En daarbij durven we echt wel ‘out of the box’ te denken. Apparatuur, handigheidjes, ruimtebesparende oplossingen, een passende indeling. We laten je zien wat er allemaal mogelijk is met stijl en design.

Jouw keukenontwerp:

 • Met oog voor detail en dat zie je terug
 • Ideeën en oplossingen waar je zelf misschien nog niet aan had gedacht
 • Alle keukenstijlen mogelijk, van modern tot klassiek
 • Passend bij jouw type woning en wensen
 • 024 – 73 70 170
 • Plan je bezoek
 • In 5 stappen een nieuwe keuken

  1
  Samen om tafel

  Welke apparatuur wil je in je keuken? Van welke merken en met welke mogelijkheden? Welke wensen heb je als het gaat om indeling, werkruimte en opslagruimte? Samen maken we een inventarisatie.

  2
  Het keukenontwerp

  Op basis van de inventarisatie maken wij een keukenontwerp waarbij we onze creativiteit de vrije loop laten. Zo kun jij iedere optie overwegen. Is het ontwerp helemaal naar je zin? Dan bespreken we samen wat je mooi vindt. We laten je kleurstalen en merken zien, zodat je goed kunt vergelijken.

  3
  De offerte

  Heb je alle keuzes gemaakt die er te maken zijn? Dan stellen we een offerte voor. Zonder kleine lettertjes. Het is wat jij uiteindelijk betaalt, niet meer en niet minder. Heb je op basis van de offerte toch andere ideeën gekregen? Dan schaven we ‘m nog wat bij. Of we stellen andere opties voor.

  4
  Aan de slag

  Na akkoord ontvang je van ons een strakke planning met de levertijd. Als het zo ver is, plannen we samen een moment waarop een specialist de keuken komt monteren. Daarvoor werken we samen met lokale vakmensen. Wij sluiten alles aan, zodat je keuken compleet gebruiksklaar is bij oplevering.

  5
  Gefeliciteerd, je keuken is klaar!

  We komen even langs om te controleren of alles naar wens is verlopen. En jij mag ons dan natuurlijk nog alles vragen over je nieuwe keuken. Ben jij tevreden, dan zijn wij het ook.

  Inspiratie

  Prachtige keukenmerken en -stijlen Keukens.

  Bekijk onze projecten